У Путіна прокоментували повідомлення про російського громадянина Януковича
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна прокоментували повідомлення про російського громадянина Януковича

У Путіна прокоментували повідомлення про російського громадянина Януковича

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував заяву правозахисної організації Transparency International про те, що зниклий екс-президент України Віктор Янукович і колишній прем'єр Микола Азаров можуть мати російське громадянство і перебувають під захистом Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Він заявив, що не впевнений, що Transparency International має в своєму розпорядженні інформацію щодо видачі російського громадянства екс-президенту України Віктору Януковичу і екс-прем'єру Миколі Азарову.
"Не можу (прокоментувати). Не думаю, що Transparency International займається видачею громадянства Російської Федерації і має в своєму розпорядженні інформацію із цього приводу", - сказав представник Путіна.
Нагадаємо, в розслідуванні Центру антикорупційних досліджень та ініціатив Transparency International також йдеться про те, що точне місце перебування утікача-президента України Віктора Януковича залишається невідомим, але є кілька припущень щодо 4-х місць, де він може перебувати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?