Співробітники одного із заводів обурилися керівництвом «Укрзалізниці»: документ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Співробітники одного із заводів обурилися керівництвом «Укрзалізниці»: документ

Співробітники одного із заводів обурилися керівництвом «Укрзалізниці»: документ
Джерело:  online.ua

Трудовий колектив Гніванівського заводу спецзалізобетону висловив обурення діями керівництва ПАТ «Укрзалізниця».
Про це говориться в офіційній телеграмі щодо звільнення з роботи в.о. голови правління Василя Гур'янова.
Відповідний наказ був підписаний в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим 27 квітня.
«Просимо втручання і вимагаємо негайного припинення свавілля і тиску на підприємство. У разі невжиття заходів щодо припинення неправомірних дій ПАТ «Укрзалізниця» колектив заводу буде змушений вдатися до радикальних дій», - наголошується в телеграмі, підписаній в.о. головного інженера і глави профспілки заводу.
Телеграма адресована президенту Петру Порошенку, голові Верховної Ради Андрію Парубію, прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру інфраструктури Володимиру Омеляну та іншим посадовим особам.




Раніше керівництву країни було направлено звернення від колективу Запорізького електровозоремонтного заводу з проханням не допустити зміни керівництва підприємства і припинити тиск з боку Департаменту управління персоналом та соціальної політики ПАТ «Укрзалізниця».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?