Шустер прояснив ситуацію зі своїм голодуванням: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Шустер прояснив ситуацію зі своїм голодуванням: опубліковано відео

Шустер прояснив ситуацію зі своїм голодуванням: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Телеведучий Савік Шустер, якому влада анулювала дозвіл на роботу в Україні, а потім скасувала це рішення, розповів, що голодування для нього було єдиним варіантом ненасильницького спротиву.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео SavikShusterSі tudio в YouTube.
"23 березня я, одинадцятий раз вже в Україні, звернувся з проханням продовжити дозвіл на роботу, це потрібно робити щорічно. 30 березня дозвіл було продовжено і все здавалося прекрасним. Раптово 22 квітня з'явилася чутка про те, що він анульований, це виявилося правдою", - говорить він.
"Я сказав, що єдиний варіант ненасильницького опору - оголосити голодування. Це просто було спонтанно, мене підтримав Павло Єлізаров (генеральний директор каналу Шустера), і 28 квітня з Facebook ми дізналися, що державний центр зайнятості призупинив це рішення. І ми призупинили голодування", - додав він.
"Не дивіться, що я добре виглядаю. Я голодував півтора дні, це не страшно, повірте мені", - передає телеведучий.


Нагадаємо, журналіст оголошував голодування з вимогою повернути право на роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?