Тука розповів, чим займеться після Луганської області
Категорія
Україна
Дата публікації

Тука розповів, чим займеться після Луганської області

Тука розповів, чим займеться після Луганської області
Джерело:  online.ua

Звільнений з посади голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів, що тепер займатиметься питаннями всього Донбасу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його сторінку в Facebook.
"Зустрівся з Президентом (Петром Порошенко, - Ред.). Отримав щиру подяку за те, що зроблено на Луганщині в такий непростий час. Обговорили питання подальшої роботи на новій посаді. Дійсно, завдань і викликів перед нами стоїть тьма. Але, як то кажуть, очі бояться, а руки роблять", - написав він.
"Президент зазначив, що від вирішення тактичних завдань, якими я займався на Луганщині, тепер буду займатися питаннями стратегічними - мова поки йде про весь Донбас. Страшно? Так. Але, в черговий раз: роби, що можеш і будь що буде", - додав Тука.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України схвалив призначення головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації замість Георгія Туки депутата Верховної Ради від фракції БПП Юрія Гарбуза.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?