Комуністи недалеко від Києва влаштували мітинг із російським гаслом: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Комуністи недалеко від Києва влаштували мітинг із російським гаслом: з'явилося відео

Комуністи недалеко від Києва влаштували мітинг із російським гаслом: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

1 травня в центрі Житомира, біля площі Соборної, проходить мітинг на честь Дня солідарності трудящих, на якому прозвучало російське гасло.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Новин Житомира в YouTube.
Присутні тримають транспаранти і плакати з критикою уряду і червоні прапори з написом «Наша мета - соціалізм».
До обласного центру приїхав лідер забороненої Компартії Петро Симоненко, який виступив перед кількома десятками людей, які прийшли на мітинг.
"Ми вимагаємо від президента (Петра Порошенка, - Ред.), Верховної Ради, Кабінету міністрів України негайно припинити правовий, соціальний і гуманітарний геноцид українського народу, зупинити братовбивчу війну на сході нашої держави", - сказав Симоненко.
Варто відзначити, що тільки Росія називає війну на Донбасі братовбивчою, оскільки не визнає себе агресором.
Колишній депутат міськради від КПУ Зінаїда Стрякіна привітала всіх з Великоднем і в побажанні процитувала Тараса Шевченка «борітеся - поборемо».


Нагадаємо, в 2015 році Міністерство юстиції виграло судову справу проти Комуністичної партії України і домоглося припинення діяльності цієї політичної сили.











Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?