На Донбасі загинув український військовий: нова карта АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі загинув український військовий: нова карта АТО

На Донбасі загинув український військовий: нова карта АТО
Джерело:  online.ua

У зоні АТО вчора, 30 квітня, загинув 24-річний житель села Гвоздавка Миколаївського району Одеської області Вадим Тарабанов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформаційно-аналітичний центр РНБО.
«Вадим служив в місті Артемівськ Донецької області помічником гранатометчика», - відзначили в Одеській ОДА.
Ще сім захисників отримали поранення. З них п'ятеро в Авдіївці та ще двоє - на Маріупольському напрямку.
Також повідомляється, що на Луганському напрямку противник двічі порушив режим тиші південніше Трьохізбенки.
На Донецькому напрямку зросла кількість ворожих обстрілів, в порівнянні з минулими днями, втім міномети застосовувалися вчора один раз - поблизу Авдіївки. Авдіївська промзона залишається гарячою точкою Донецького напрямку. Там вчора ввечері були поранені 5 українських військових.
Також ворог відновив свою активність в районі Світлодарського водосховища, неодноразово відкриваючи вогонь з гранатометів і стрілецької зброї. Неспокійно за минулу добу було і в північній окупованій Горлівці - біля Зайцева і Майорського.
Обстановка на Маріупольському напрямку продовжує залишатися неспокійною. У Мар'їнці був зафіксований ряд ворожих збройних провокацій, а також використання 82-мм мінометів. Південніше, поблизу Водяного і Широкиного, противник обстріляв українські позиції з 120-мм мінометів. У той же час в Водяному російсько-терористичні війська відкривали вогонь з БМП. Вчора на цьому напрямі противник порушив режим тиші 9 разів.




Нагадаємо, бойовики порушили домовленості про дотримання режиму повної тиші в зоні проведення АТО на свята.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?