В Україні яскраво показали програш ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні яскраво показали програш ДНР: опубліковано відео

В Україні яскраво показали програш ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер і копірайтер Ярослав Матюшин заявив, що так звана ДНР програє, адже люди тягнуться до України.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
"У цій ДНР, де вони хизуються і кажуть, що у них все добре, їх пенсіонери приїжджають до нас (в підконтрольний Україні Маріуполь, - ред.) на пенсійні тури і на гастро-тури, вишикуючи черги в наших супермаркетах. Адже, фактично , люди можуть пі***ти про що завгодно, вони можуть вішати собі ВКонтакте на аватарку георгіївську стрічку, вони можуть собі в групі ВКонтакте «Маріуполь шторм» писати, що Маріуполь - російське місто, і ми - «не Україна", та інше, та інше. Але, насправді, люди голосують за українство не так на фейковому референдумі, не на якомусь голімому ксероксному плебісциті. Навіть вказавши орально, усно, свою ненависть до України, люди, тим не менш, голосують за неї. Голосують тим, що залишаються тут", - сказав він.
"Адже ніхто з пенсіонерів не зібрався, не виїхав ні в Новоазовськ, ні в Донецьк. Ніхто з молоді не зібрався, не виїхав в Новоазовськ і Донецьк, ну, за рідкісним винятком, там, пара-трійка фріків і взагалі повних невдах. Тобто люди тим, що залишаються в Україні, показують, де відбулася держава, а де г*вно на паличці, натягнуте російськими пропагандистами", - додав блогер.
"Те ж саме з ДНР. Порівняйте - ось він Донецьк, ось Новоазовськ, ще ближче, 40 кілометрів від Маріуполя. І ось Маріуполь. Куди люди приїжджають за пенсіями? Куди люди приїжджають скупитися? Звідки люди не їдуть? До Маріуполя. Чому? Тому що він український. Ось", - вважає Матюшин.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Яркий пример поражения ДНР и России.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?