Стало відомо, як бойовики ДНР виганяли людей на мітинг в Донецьку
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, як бойовики ДНР виганяли людей на мітинг в Донецьку

Стало відомо, як бойовики ДНР виганяли людей на мітинг в Донецьку
Джерело:  Новини Донбасу

На святкування 1 травня в Донецьку, окупованому бойовиками так званої ДНР, службовців підприємств міста виганяли під загрозою заборони їх реєстрації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Олексія Мацуки.
«За моєю інформацією, багато підприємств Донецька отримали рознарядку від ДНР вигнати на мітинг пару десятків людей - інакше скасування реєстрації на 2 місяці», - повідомив він.
Крім того, за повідомленням Новостей Донбасса, «святкова» хода почалася о 10 годині ранку, а на мітинг до площі Леніна люди прийшли до 10:30.
«А вже об 11.00 на площі порожньо - всі згорнули агітаційні намети, учасники маршу і мітингу спішно покинули площу», - йдеться в повідомленні.
Тим часом бойовики відкрили святковий ярмарок в парку імені Щербакова - тут поставили намети, в яких продають гарячі напої, випічку, шашлики, м'ясні та ковбасні вироби, сувеніри, вироби ручної роботи.
На сцені, встановленій в парку, проходив концерт: виступали творчі колективи, що виконували російські народні пісні.
На центральному майданчику парку також є намет, в якому всім бажаючим наливають безкоштовний чай і пригощають пасхальною паскою. У цьому наметі - найбільша черга.


Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ДНР провалили святкування 1 травня в Донецьку.







Фото:  Новости Донбасса

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?