Кадиров похвалився відео з шикарного весілля племінника
Категорія
Світ
Дата публікації

Кадиров похвалився відео з шикарного весілля племінника

Кадиров похвалився відео з шикарного весілля племінника
Джерело:  online.ua

Виконуючий обов'язки глави Чечні  Рамзан Кадиров  похвалився відео з весілля свого племінника Хамзата Кадирова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Рамзана Кадирова.


Хамзат Кадиров також є онуком першого президента Чечні Ахмата Кадирова. Про весілля племінника в.о. глави Чечні написав в Instagram.


"Дорогі друзі! На весілля мого дорогого племінника Хамзата приїхало дуже багато гостей. Серед них були дорогі Глави РІ, РСО-Аланія і КЧР Юнус-Бек Євкуров, В'ячеслав Бітаров, Рашид Темрезов, міністр у справах Північного Кавказу Лев Кузнєцов, мій дорогий брат з Казахстану Кенес Ракішев, заступник міністра у справах СК, мій дорогий БРАТ Одес Байсултанов", - написав Кадиров.


"Нашої дорогою невісткою стала Іман Магомадова", - додав в.о. глави Чечні.


Також Рамзан Кадиров написав про те, що весілля провели в традиціях чеченського народу. За приблизним підрахунком, в заході взяло участь близько 2 тис осіб.




Крім іншого, в мережі з'явилося відео з весільним кортежем:



Як повідомляв ONLINE.UA,  створення Національної гвардії Росії, - удар по Рамзану Кадирову, оскільки позбавляє його основних силових формувань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?