Росія вразила патріотичним цирком: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія вразила патріотичним цирком: з'явилися фото і відео

Росія вразила патріотичним цирком: з'явилися фото і відео
Джерело:  fontanka.ru

У Росії в рамках пропаганди патріотизму росіян до Дня Перемоги 9 травня

 провели циркову виставу "Салют Перемоги!".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Фонтанка.ру.


Вистава була поставлена народним артистом РФ Анатолієм Марчевський десять років тому. Прем'єру постановки в Санкт-Петербурзі відвідав глава Міністерства культури Росії Володимир Мединський.


"Колони затягнуті зеленою маскувальною сіткою. Білетери і уніформісти одягнені в пілотки і плащ-палатки. Продавці миготливих ​​лампочок і співаючої на різні голоси сувенірної нісенітниці прикололи на лацкани георгіївські стрічки. Новинка продажів - натуралістичні іграшкові автомати з пластмаси. Їх кладуть прямо поверх упаковок з цукровою ватою", - йдеться в повідомленні.


"Дресирувальник виводить гібона в формі СС. Гібон хапається за подану йому трапецію і вже в польоті втрачає штани. Коло ганьби завершується пробіжкою по бортику манежу без штанів і з білим прапором. Собаки в формі солдатів вермахту грають в футбол повітряними кульками, раз у раз кидаючи ворота і лопая кульки. Неподобство припиняють червоноармійці, які вантажать обидві команди в клітку з гаслом "Фашизм - на смітник історії!", клітку відвозять. Слідом ворогові дівчата і юнаки у формі Червоної армії загрожують кулаками. Потім показують "силу російського ведмедя". Дресирований ведмідь перекидається по манежу і дереться на сходи", - також описує видання відбувається в поданні.




Як повідомляв ONLINE.UA,  все безумство путінського параду Перемоги показали одним фото.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?