Напружена ситуація в Одесі: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Напружена ситуація в Одесі: з'явилися нові подробиці, фото і відео

Напружена ситуація в Одесі: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Джерело:  online.ua

В Одесі спецслужби завершили перевірку  Куликова поля, помилкова інформація про замінування якого з'явилася вранці 2 травня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України.


В результаті перевірки території ніяких вибухових пристроїв виявлено не було, йде процес встановлення осіб, які надали неправдиві відомості.


У той же час, правоохоронці виявили вибуховий пристрій на вулиці Дерибасівській. Затримано чоловіка 20 років, причетність якого до події встановлюється.


"Під час оперативного відпрацювання території оперативного обслуговування працівники поліції на вул. Дерибасівській біля автомобіля марки "Газель" виявили вибуховий пристрій, схожий на димову шашку", - йдеться в повідомленні Нацполіціі.


Також, за даними поліції, "на Куликовому полі затриманий нетверезого чоловіка, який, намагаючись пройти через металошукач-рамку, кидався в бійку з поліцейськими, чим порушив громадський порядок".


Як відзначили в "Думській", оточення з Куликова поля все ще не знято, і поліція затримала ще чотирьох чоловіків, які порушували громадський порядок і намагалися прорватися на площу до Будинку профспілок.


Журналістка Маріанна Присяжнюк оприлюднила відео того, що відбувається на місці подій:



У Міністерстві внутрішніх справ України закликали жителів Одеси при виході на вулиці брати з собою документи, що засвідчують особу, не надягати маски і балаклави, а також не мати при собі заборонених предметів, незаконної травматичної, газової, вогнепальної та холодної зброї.


"Крім того, просимо городян сьогодні бути особливо пильними. У разі виявлення підозрілих предметів в місцях масового скупчення людей, кинутих автомобілів або осіб чия поведінка здалася підозрілою, закликаємо негайно звертатися на телефони гарячої лінії МВС і СБУ, або безпосередньо до правоохоронців на вулиці", - йдеться у зверненні радника глави МВС Зоряна Шкіряка в Facebook.


"Україна знаходиться у фактичному стані війни з російським агресором і продовжує перебувати в стані терористичної загрози. Наша безпека - це наша спільна відповідальність", - написав Шкіряк.


"Ще раз звертаємося до представників патріотичних, проукраїнських організацій із закликом: в жодному разі не піддаватися напливу емоцій і не реагувати на можливі спроби провокацій, не вступати у відкриті конфлікти з опонентами, в першу чергу силові. Сьогодні нам потрібна виваженість і холодний розум", - додав радник глави МВС.


Фото: Facebook/Антон Комаров


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явилося відео спроби чоловіка прорвати оточення поліцейських.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?