Трамп попередив Росію: ми почнемо збивати ваші літаки
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп попередив Росію: ми почнемо збивати ваші літаки

Трамп попередив Росію: ми почнемо збивати ваші літаки
Джерело:  BuzzFeed News

США будуть змушені рано чи пізно збивати російські винищувачі, які літають у небезпечній близькості до американських кораблів і літаків,  як це зробила Турція.

Таку заяву зробив кандидат в президенти США Дональд Трамп, якого раніше звинувачували у сипадіях до президента РФ Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BuzzFeedNews.

"Було б нормально, якби президент, скажімо, Обама, зателефонував Путіну і сказав: "Слухай, зроби нам послугу, не роби цього більше, зупини цього маніяка". Але в нас немає такого президента", — зазначив він.


Крім того, політик додав, що рано чи пізно ситуацію з поведінкою російських літаків буде неможливо прийняти, і "в певний момент ви повинні зробити щось".

За словами Трампа, якщо дипломатія не спрацює, США будуть змушені відкрити вогонь.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше над Балтійським морем росіийський Су-27 здійснив небезпечний маневр поруч з літаком ВПС США.

Перед тим  небезпечні маневри росіяни здійснювали над американьским бойовим кораблем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?