У Авакова застерегли від георгіївських стрічок 9 травня: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова застерегли від георгіївських стрічок 9 травня: з'явилося відео

У Авакова застерегли від георгіївських стрічок 9 травня: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк  попросив утриматися від георгіївських стрічок під час святкування Дня Перемоги 9 травня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112 Україна.

"Будемо сподіватися, що сьогоднішній приклад Одеси дасть нам всім розуміння, наскільки важливо зберігати холодний розум. І я хотів би попросити всіх, хто братиме участь в тій чи іншій мірі в заходах 8-9 травня і з тієї, і з іншого боку - день пам'яті жертв нацизму, з іншого боку - день перемоги - бути зваженими і спокійними", - заявив він.

Шкіряк нагадав, що правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі і будуть реагувати на всі провокації.

"Я все-таки хотів би, щоб люди пам'ятали, що для українських патріотів сьогодні використання георгіївською стрічки є неприпустимим, оскільки саме з такими стрічками на нашу землю прийшов агресор", - уклав він.

Нагадаємо,  з'явилася інформація про замінування на Куликовому полі в Одесі, де пророкували збройні провокації до 2 травня, яка пізніше виявилася помилковою.

Також повідомлялося, що  в Москві на Тверській вулиці провели репетицію параду на 9 травня з залученням танків з пропагандистськими георгіївськими стрічками, і продажем пілоток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?