У Авакова жорстко пройшлися по екс-регіоналам через Одесу
Категорія
Україна
Дата публікації

У Авакова жорстко пройшлися по екс-регіоналам через Одесу

У Авакова жорстко пройшлися по екс-регіоналам через Одесу
Джерело:  5 канал

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що  прибуття в Одесу народних депутатів від "Опозиційного блоку"  - це спланована політична провокація, яку вони намагалися використовувати для нагнітання інформаційної істерії в прокремлівських ЗМІ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  5 канал.

"Як народні депутати, вони мають право відвідати будь-яке місто на території України. Але з огляду на ті події, які відбуваються в Одесі, і ті, які відбувалися в Одесі 2 травня 2014 року, я особисто вважаю нинішній "Опозиційний блок", колишню "Партію регіонів" , і їх представників особисто відповідальними за трагедію, яку вони фактично спровокували спільно зі зрадниками з тодішнього керівництва одеської міліції та спецслужбами Кремля. з огляду на це, вони повинні усвідомлювати рівень своєї політичної відповідальності з розумінням того, що реакція патріотичної Одеси буде адекватною", - зазначив Шкіряк.

Радник міністра внутрішніх справ вважає, що приїзд народних депутатів від "Опозиційного блоку" - це спланована політична провокація, яку вони намагалися використовувати для нагнітання інформаційної істерії в першу чергу в засобах масової інформації Кремля.

"Безумовно, в цій ситуації ми постійно координували і тримали зв'язок з народними депутатами України, зокрема Сергієм Висоцьким, Андрієм Левусем, які перебували там, з правоохоронцями. Тут відверто потрібно сказати і подякувати патріотів, патріотичні організації за витримку, за спокій, за співпрацю з правоохоронцями. Вони не порушували закон, ніхто з них не був в балаклавах, ніхто з них не був із забороненими предметами, ніхто не був в озброєнні. Вони висловлювали свою громадянську позицію", - підкреслив він.

Нагадаємо,  лідери Опозиційного блоку Юрій Бойко і Вадим Новінський, які прибули Одесу на річницю 2 травня, не змогли вийти з терміналу аеропорту і полетіли назад до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?