Українцям розповіли, чому не варто чекати швидкого миру на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українцям розповіли, чому не варто чекати швидкого миру на Донбасі: опубліковано відео

Українцям розповіли, чому не варто чекати швидкого миру на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Бізнесмен, засновник успішного цифрового агентства Ярослав Ведмідь розповів, що не потрібно тішити себе ілюзіями про швидке повернення миру на захопленому проросійськими бойовиками Донбасі.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Тримати лінію оборони - це значить мати можливість тут, в Києві, осмислювати - куди рухатися Україні. Чи можемо ми закінчити війну швидше? Я переконаний, що в тій конфігурації, яка зараз є, це не тільки наша війна. Якби це була виключно наша війна, тоді треба було б мобілізувати всі українські зусилля і йти виносити ворога на кордон. Перемога - вона можлива тільки як частина глобальної перемоги, і в цьому сенсі дипломатичні зусилля української влади мені цілком зрозумілі. У мене немає кращого рецепта поводження в цій війні, ніж зараз проводять український уряд і влада. Як довго весь цей процес буде - я не знаю", - розповів він.
"Він не закінчиться точно з закінченням бойових дій. Нас точно чекають процеси, які відомі Ірландії, Іспанії, коли конфлікти, які призвели до великих жертв, ще довго спостерігаються в суспільстві. Нас точно чекають дворові протистояння тих, хто втратив своїх батьків, своїх синів, з обох сторін. І навіть якщо це виявиться по різні боки державного кордону, це протистояння все одно буде спостерігатися. Тому тут не треба тішити себе ілюзіями, що є якийсь краник, який ми можемо смикнути, і все зміниться. Хотілося б, щоб так було, але, на жаль, це неможливо", - додав бізнесмен.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Война в Украине будет долго, а нам нельзя сидеть в песочнице.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?