На кордоні з Кримом розбирають барикади: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

На кордоні з Кримом розбирають барикади: з'явилося відео

На кордоні з Кримом розбирають барикади: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

На адміністративному кордоні з окупованим Кримом почався демонтаж бетонних барикад, які встановили активісти громадської акції по блокаді півострова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал Примечания.
Очевидці стверджують, що демонтаж бетонних блоків контролював глава херсонського відділення кримськотатарського меджлісу Леннур Люманов.
Відео демонтажу опубліковані на YouTube.



Нагадаємо, координатор блокади Криму Ленур Іслямов розповів, які кроки робляться для повернення Україні окупованого Росією півострова.
Також повідомлялося, що активісти громадської акції по блокаді окупованого Криму оголосили, що залишать свої блокпости на адміністративному кордоні в Херсонській області.
За словами Іслямова, причиною стала постанова Кабміну, що влаштовує активістів, за якою вже неможливо перевезти вантажі на окуповану територію, а також - завезти вантажі з окупованої території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?