Ярош розповів, які країни могли поділити Україну: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ярош розповів, які країни могли поділити Україну: опубліковано відео

Ярош розповів, які країни могли поділити Україну: опубліковано відео
Джерело:  24 канал

Колишній лідер «Правого сектору», позафракційний народний депутат Дмитро Ярош визнав, що сценарій поділу Україні між країнами-сусідами був цілком реальним.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика  24 каналу.

«Утворення, що повинні були б бути віджаті в першу чергу нашим головним ворогом - Російською Федерацією, певними європейськими країнами. Ми дійсно могли б мати зовсім роздерибанену країну, яка б складалася з округів», — визнав він. 

На думку Яроша, «Центральна і Східна частина (України — Ред.) пішли б під протекторат Росії, яка-небудь Буковина – належала б Румунії, щось би належало Польщі, Угорщині, і так далі, це все реально».


«Але я переконаний у тому, що цей песимістичний сценарій не зіграє. Ми здійснили диво в 2014, коли зупинили російську агресію. Бо, якщо пригадати, увесь південь був практично відірваний. Я впевнений, що нам вдастся уникнути цього сценарію поділу України», — резюмував він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ярош заявив про спробу зібрати голоси у Верховній Раді за прийняття закону щодо створення Української добровольчої армії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?