Путін зазомбував росіян і навчив їх радіти грабежу - Джемілєв
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зазомбував росіян і навчив їх радіти грабежу - Джемілєв

Путін зазомбував росіян і навчив їх радіти грабежу - Джемілєв
Джерело:  online.ua

Народний депутат України, один з лідерів кримських татар, Уповноважений президента у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв розповів про відсутність раціональної логіки в діях президента РФ Володимира Путіна.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
«З точки зору інтересів Росії, раціональної логіки в діях Путіна я не бачу. На зміну марксизму він взяв на озброєння крайній російський націоналізм, ідею "збирання російських земель" і відродження в тій чи іншій формі колишньої імперії», - підкреслив депутат.
Також Джемілєв зазначив, що «це допомагає йому в зміцненні особистої влади, але веде країну до дуже великих і драматичних потрясінь, а може бути, і до її розпаду».
«Кремлівській пропаганді вдалося так зомбувати населення країни, що її більшість щиро радіє, коли Росія здійснює бандитські набіги на чужі країни і відхоплює частини їх територій, не розуміючи, чим це, в кінцевому рахунку, може обернутися для самої Росії», - додав він.
При цьому таку небезпеку добре розуміють на Заході «і там, начебто, вже на всяк випадок готують спецзагони, які в разі загрозливих катаклізмів повинні взяти під контроль ядерні об'єкти, а також розробляють плани надання гуманітарної допомоги з метою мінімізації можливого потоку біженців».
«Ми завжди намагаємося пояснити дії кожної держави, виходячи зі стратегічних інтересів цієї країни. Але логіка кремлівських керівників, мабуть, зовсім інша, і їх інтереси значно розходяться зі справжніми інтересами і вигодами Росії - як держави, так і її населення», - резюмував він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Мустафа Джемілєв про "логіку" Путіна і те, як Росія повинна піти з Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?