Під Житомиром мати озброїла немовля в колисці гранатою і пістолетом: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Житомиром мати озброїла немовля в колисці гранатою і пістолетом: з'явилися фото

Під Житомиром мати озброїла немовля в колисці гранатою і пістолетом: з'явилися фото

У місті Новоград-Волинський Житомирської області, мер якого пропонував перейменувати Україну в "Україну-Русь", жінка поклала боєприпаси в дитячий візочок свого 11-місячного малюка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Житомирській області.
"18-річна жінка гуляла зі своїм 11-місячним малюком на вулиці біля багатоповерхівки. Правоохоронці попросили продемонструвати вміст кишень дитячої коляски. Як виявилося, в прогулянковій сумці поруч з побутовими предметами перебували зброя і боєприпаси. Правоохоронці вилучили з дитячої колиски гранату РГД-5, пістолет марки "Шмайсер" для відстрілу гумових куль і 5 патронів до нього калібру 9 мм", - йдеться в повідомленні.
Всі боєприпаси вилучені для експертного дослідження, їх походження з'ясовується в рамках кримінального провадження. Імовірно, зброя і припаси можуть належати чоловікові жінки.
За статтею про незаконне поводження зі зброєю жінці може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в Баранівському районі Житомирської області оголосили надзвичайну техногенну ситуацію місцевого рівня

.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?