Шуфрич висміяв рішення ФФУ щодо Ярмоленка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Шуфрич висміяв рішення ФФУ щодо Ярмоленка

Шуфрич висміяв рішення ФФУ щодо Ярмоленка
Джерело:  online.ua

Віце-президент ужгородської "Говерли" Олександр Шуфрич вважає, що КДК ФФУ застосував занадто м'яке покарання до лідера "Динамо" Андрія Ярмоленка за неспортивну поведінку в матчі з "Шахтарем".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Шуфрич написав у своєму Twitter.
"КДК таке КДК. У нормальному чемпіонаті мінімум 8 ігор кожному і 3-5 провокаторам. Ягодінскісу дали 3 гри за, увага! - суперечки з арбітром! Після цих рішення КДК все аматорські турніри будуть закінчуватися мордобоєм", - вважає Шуфрич.
ДИВІТЬСЯ: Футбо лісти "Динамо" і "Шахтаря" влаштували бійку у Львові на Великдень: опубліковано відео
Тим часом у КДК ФФУ пояснили, чому Ярмоленко покараний тільки на три матчі. Вся справа в тому, що в додатковому рапорті арбітра витівка Ярмоленка була розцінена як "агресивна поведінка", а не "умисний удар суперника після зупинки гри", що по суті і сталося.
"Таке рішення було прийнято на основі записів в рапорті арбітра. Він кваліфікував цю поведінку як агресивну. КДК ФФУ в цьому випадку дискваліфікує на три матчі", - розповів представник КДК в ефірі телеканалу "Футбол 1.
Тобто КДК ФФУ не дивиться відеозапис інциденту, не аналізує подію, а виносить рішення виключно за рапортом арбітра. Дивно!
ЧИТАЙТЕ: В СБУ звинуватили "Шахтар" у заворушеннях на матчі з "Динамо"
Відзначимо, що КДК ФФУ на ті ж три матчі дискваліфікував Олександра Кучера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?