Вертольоти Януковича продають в Європі: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Вертольоти Януковича продають в Європі: опубліковані фото і відео

Вертольоти Януковича продають в Європі: опубліковані фото і відео
Джерело:  Gazeta.ru

Вертольоти колишнього президента України, утікача Віктора Януковича виставили на продаж в Швейцарії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Gazeta.ru.
Повідомлення про продаж двох вертольотів на сайті відповідної фірми з'явилося ще влітку 2015 року, перед цим, влітку 2014 року, машини зникли з українського реєстру.
Також були змінені реєстраційні номери та ім'я власника, і тепер вони прописані на британському острові Мен.
Вертольоти продаються за $7,5 млн і $10,5 млн, але передбачається торг. Продажем машин займається швейцарська компанія Sparfell & Partners і американська SkyQuest International.
На сайті швейцарської Sparfell & Partners наводиться докладний опис комплектації вертольота. Зокрема, зазначається, що салон розрахований на шістьох пасажирів, в комплекті - два шкіряних крісла, виконані в комплектації VVIP (very very important person, "дуже дуже важлива персона"), є в розпорядженні розважальний центр з сенсорним дисплеєм, CD, DVD, супутниковим радіо, вісьмома динаміками і двома 15-дюймовими моніторами і куточок відпочинку, зроблений за індивідуальним проектом, дві зони клімат-контролю, супутниковий телефон. Крім того, салон був розроблений з урахуванням максимального применшення шуму.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналісти зняли розкішний будинок соратника Януковича під Києвом.
















Фото: avbuyer.com и sparfell-partners.com

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?