В Індії жінка народила первістка в 70 років: опубліковано відео
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В Індії жінка народила первістка в 70 років: опубліковано відео

В Індії жінка народила первістка в 70 років: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В Індії народився первісток у літньої подружньої пари. 70-річна Дальіндер Каур і її 79-річний чоловік Мохіндер Сінгх Гілл дочекалися дитини після 46 років подружнього життя.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, Каур завагітніла завдяки штучному заплідненню.
"Бог почув наші молитви. Тепер я відчуваю, що моє життя сповнене сенсу. Я доглядаю за дитиною сама. Я відчуваю наплив енергії. Мій чоловік дуже уважний і допомагає так, як тільки може. Люди кажуть, що буде з сином, коли ми помремо . Однак ми справді віримо в Господа, він про все подбає", - розповіла щаслива мама.
Місяць тому жінка народила хлопчика вагою 2 кг, якого назвали Арманом. Для запліднення була обрана донорська яйцеклітина.
Д ИВІТЬСЯТварини вразили соцмережі виконанням хіта групи Linkin Park: опубліковано відео



Дальіндер зізналася що вони з чоловіком страждали від осуду, оскільки в Індії безпліддя вважається прокляттям від Бога.
І коли літній чоловік і жінка побачили рекламу штучного запліднення, то зважилися на цей крок.
Лікар клініки, де народжувала Каур, розповів, що пара зіткнулася з низкою проблем.
"Безплідним дітям в Індії батько не залишає в спадок землю або іншу власність. Тому чоловікові довелося судитися з батьком. Він виграв суд, і саме завдяки цьому отримав гроші на лікування", - розповів власник клініки.
ЧИТАЙТЕ: Учен і розповіли, як можна купити щастя за гроші
Повідомляється, що Дальіндер і Мохіндер в 1980 році усиновили хлопчика. Хлопець поїхав вчитися до США і не повернувся до прийомних батьків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?