У Росії відомого музиканта знайшли повішеним
Категорія
Культура
Дата публікації

У Росії відомого музиканта знайшли повішеним

У Росії відомого музиканта знайшли повішеним
Джерело:  itar-tass.com

У Росії знайшли повішеним відомого диригента Святослава Лютера, про зникнення якого раніше повідомляли його родичі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Заяву про зникнення 45-річного музиканта було подано в поліцію його батьком 15 травня. Він розповів, що 13 травня Лютер відвіз доньку до бабусі, а після цього пішов і більше на зв'язок не виходив.
Пізніше його знайшли повішеним у власній квартирі в Санкт-Петербурзі.
«Він був знайдений повішеним у квартирі на Великій Морській вулиці», - сказав журналістам співробітник поліції.
За даними місцевих ЗМІ, в комп'ютері диригента була знайдена передсмертна записка, а слідів насильства на тілі не виявлено.
Водночас музикант Володимир Хробистов з посиланням на батька Лютера заявив, що диригент загинув через помилку, допущену при поводженні з електричним приладом.
Інших подробиць події він не навів.
Святослав Лютер народився в Ленінграді в родині музикантів, закінчив Санкт-Петербурзьку державну консерваторію імені Римського-Корсакова.
З 1998 року був диригентом Державного симфонічного оркестру Санкт-Петербурга, неодноразово гастролював і виступав з різними оркестрами Росії та США.
Як повідомляв ONLINE.UA, користувачів соцмереж обурило, що 9 травня в Росії померла 91-річна ветеран війни, яку онучка залишила на три дні без їжі і води.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?