У мережі висміяли антиукраїнську пропаганду про бабусю і поїзд: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі висміяли антиукраїнську пропаганду про бабусю і поїзд: опубліковано відео

У мережі висміяли антиукраїнську пропаганду про бабусю і поїзд: опубліковано відео

У мережі висміяли ролик так званої ДНР з антиукраїнською пропагандою, в якому головну роль грає літня вчителька, яку нібито викинули з поїзда "укронацисти".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Станіслава Васіна.
"Категорія "шедевр місяця". Вже третій тиждень "республіканськими" ЗМІ циркулює історія, яка збирає сотні "лайків" і з десяток тисяч переглядів. Назва відповідна: "Скинь бабку-вату з поїзда". Суть: укронацісти за інтелігентний вигляд скинули літню бабусю з поїзда в лісопосадку, де та пролежала три доби, мова віднялася, отримавши перелом ребер і до того ж інсульт, поки її не врятували волонтери Харківської народної республіки, змушені поки працювати ментами, через три тижні відновивши її мову. У мережах - водоспад сліз. Особисто у мене особливі емоції викликала фраза "я тут багато втратила своїх чудових кіс" на 8:33 хв. І все це - з уже наявною вакциною "розп'ятого хлопчика", - написав він, опублікувавши відео.



Користувачів соцмережі вразив і розсмішив черговий "шедевр" антиукраїнської пропаганди, яку вигадали в так званій ДНР.
Natalije Novakovska: "Ось все було, хлопчики, згвалтування дівчинки, плачучі корови, а ось бабуся з поїзда вперше... Шедеврально".
Alla IIvanova: "Ха, "донецька вчителька" з чисто російським акцентом і ще після інсульту! Всі ви знаєте, як люди виглядають після інсульту? А так, я ж забула, її виходжували харківські волонтери-менти. Ті будь-який інсульт вилікують, навіть без ліків!"
Natalije Novakovska: "А мене "зачепила" фраза "все життя була світлою людиною"..., ось такі "світлі" особистості..."
Валентина Валентина: "А на яких таких гастролях в Німеччині (це її слова) була вчителька з Донецька? З її то акцентом чисто російським тільки в поїздах їздити бандерівців дражнити.... Шедевр..."
Тетяна Маслова: "А мені в продовженні про валізу сподобалося. Чесні бандерівці трапилися, чемодан за нею викинули".
Раніше в мережі висміяли новину про те, що особиста охорона президента Венесуели Ніколаса Мадуро, друга російського лідера Володимира Путіна, складається з найманців, надісланих КНДР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?