Горбачов відмовився їздити в Україну: навіть в Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Горбачов відмовився їздити в Україну: навіть в Крим

Горбачов відмовився їздити в Україну: навіть в Крим
Джерело:  online.ua

Екс-президент СРСР Михайло Горбачов прокоментував  заклик радника глави МВС України, народного депутата Антона Геращенко закрити йому в'їзд в Україну і в Європу, що пролунали в Києві після заяви колишнього лідера Союзу про підтримку російської окупації Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


Він зазначив, що не вникає "в усі ці чвари", а в Україну не їздив і не їздитиме.


"Я в усі ці чвари не вникаю навіть", - заявив Горбачов.


У відповідь на питання про те, чи побоюється він можливої ​​заборони в'їзду в Україну, Горбачов сказав: "добре, я туди не їжджу і не буду їздити".


Що стосується запрошення відвідати Крим, який прозвучав від окупаційної влади, Горбачов зазначив, що таких планів у нього зараз немає.


"Доживемо до понеділка до того, а краще до того року", - уточнив він у відповідь на питання, чи можлива його поїздка до Криму у майбутньому.


Нагадаємо,  Горбачов заявив, що підтримує рішення президента Росії Володимира Путіна щодо захоплення українського Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?