У Гройсмана зробили сумну заяву з економіки
Категорія
Економіка
Дата публікації

У Гройсмана зробили сумну заяву з економіки

У Гройсмана зробили сумну заяву з економіки
Джерело:  online.ua

Міністр соціальної політики України Андрій Рева

в уряді прем'єр-міністра Володимира Гройсмана заявив, що, незалежно від того, хто обіймає посаду прем'єра України, ситуація в країні буде погіршуватися до квітня-травня 2017 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прямий ефір

112 Україна

.


За його словами, незважаючи на розроблений операційний план до кінця 2016 року, "нижню точку падіння" Україна ще не пройшла.


"Об'єктивно ситуація буде ще погіршуватися, незалежно від того, хто буде в уряді ще, за моїми оцінками, десь до квітня-травня 2017 року», - заявив Рева.


"Коли у нас будуть реалізовані ті рішення, які уряд ухвалив щодо вирівнювання цін на природний газ, це означає, що у нас, за нашими розрахунками, буде ще близько мільйона домогосподарств, які потраплять під програму житлових субсидій. Це означає, що у інших теж кількість грошей - в їх кишені, в їхніх гаманцях - зменшиться. Тому розраховувати на те, що у нас до травня місяця наступного року буде істотне поліпшення соціально-економічної ситуації, не доводиться", - пояснив він.


Нагадаємо,

Україна отримає черговий транш від Міжнародного валютного фонду на суму в $1,7 млрд в середині поточного року

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?