Луческу обіцяв Ахметову повернутися в "Шахтар": опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу обіцяв Ахметову повернутися в "Шахтар": опубліковано відео

Луческу обіцяв Ахметову повернутися в "Шахтар": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Колишній головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу пообіцяв президенту "гірників" Рінату Ахметову знову очолити команду, коли "Шахтар" повернеться на "Донбас Арену".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Луческу і Ахметов домовилися під час зустрічі в Києві, що відбулася 24 травня.
ДИВІТЬСЯЯхта біля Ермітажу: як Луческу став тренером "Зеніта"
"Я мрію повернутися на один матч в якості тренера "​​Шахтаря" на "Донбас Арені". Тому що ми "ростили" її разом - кожен день. Я впевнений, що я повернуся", - поділився очікуваннями Луческу.
"Він це заслужив. Містеру завжди можна і потрібно довіряти. Він говорить одне, думає про інше, у нього завжди 18 комбінацій в голові! Я точно знаю, що він точно буде на "Донбас Арені". Хто б не тренував "Шахтар", на одну гру він довірить Містеру, щоб він був головним тренером команди, тому що він заслужив. Бо де був донецький "Шахтар" і де він є - за всім цим стоїть величезна праця, амбіції, вміння перемагати, долати труднощі і перешкоди і в підсумку в руках тримати трофеї... це дано не кожному. Якщо хтось думає, що це дано кожному - він помиляється", - зазначив Ахметов.
ДИВІТЬСЯ: "Ласкаво просимо на": російський клуб дивно представив Луческу




Нагадаємо, що Мірча Луческу очолив пітерський "Зенит".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?