Названі три відмінності України від ДНР: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі три відмінності України від ДНР: опубліковано відео

Названі три відмінності України від ДНР: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Блогер Ярослав Матюшин розповів, що Україна відрізняється від званої ДНР музикою і шоу-бізнесом, продуктами, пенсіями і соціальними виплатами.
Про це він розповів в блозі на ONLINE.UA.
"Ну, наприклад, в ДНР немає, а у нас є музика і шоу-бізнес. Нещодавно, як ви знаєте, в Маріуполь з безкоштовним концертом приїжджав "Океан Ельзи". Взагалі був концерт-фурор, люди з окупованих територій - з Донецька, з Новоазовська - добиралися по півтора дні, щоб просто постояти там, помахати прапорами України. До нас приїжджав Nightwish до Києва, влітку приїде така легенда світового року, як Muse", - говорить блогер.
"А до вас їздять Газманов і Кобзон. Я, в принципі, думаю, що якби ви своїх старшокласників строєм не заганяли на ці концерти, то туди б прийшли дві каліки, три чуми. Ну, власне, і пара, природно, ополченців", - додав він.
"Що у нас ще є? У нас є шоу-бізнес. Який би не був, але він є. У нас є виконавці, одна з них недавно виграла в престижному пісенному комерційному конкурсі Євробачення - Джамала, також відома як паливо для пердячого газу суміжного народу", - зазначив Матюшин.
"У нас є всякі талант-шоу. У нас є все те, чого немає у вас, на вашому убогому каналі «Новоросія». У нас є, якщо вже підходити по-обивательському, по-міщанському - у нас є продукти. У нас офігенний асортимент продуктів. У будь-якому мережевому супермаркеті, в тому ж Маріуполі. Ви це прекрасно знаєте, тому що ваші бабусі-дідусі їздять в гастро-тури на звільнену територію, і до нас в Маріуполь в тому числі", - розповів він.
"У нас є пенсії і соціальні виплати, у нас не треба нікуди виїжджати, щоб їх оформити, і носитися з бюрократичними папірцями. У нас українські пенсіонери все це спокійно отримують, бюджетники - свої зарплати, там, надбавки, все це працює. Тобто інститут держави працює", - резюмував блогер.



Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Важные отличия Украины от ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?