Мережу підірвало відео з останнього дзвоника Дорна
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Мережу підірвало відео з останнього дзвоника Дорна

Мережу підірвало відео з останнього дзвоника Дорна
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося архівне відео з останнього дзвоника українського виконавця Івана Дорна, на якому артист ділиться своїми враженнями від школи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram Concert.ua.
На відео юний Дорн розповів, що не хотів прощатися зі школою.
"Мені так приємно, що я нарешті випускник. Хоча і зі школою прощатися не хочеться", - зазначив Іван.
Ще артист звернувся до майбутніх випускників: "Хочу побажати майбутнім випускникам терпіння і щоб вони добре ставилися до своїх вчителів, щоб їх любили і розуміли. Тому що будете потім стояти на моєму місці і жаліти: ось я жуйку вчительці підклав, а вона виявилася така хороша - мені в атестаті 10 поставила".
Також музикант згадав і однокласницю Машу Петрову:
"Я пам'ятаю, як зняв черевики Маші Петрової і поклав їх на бачок в чоловічому туалеті. І потім вона гола і боса бігала по шкільних коридорах і шукала ці черевики", - з посмішкою згадав Іван.
Потім Дорн станцював з Петровою під пісню "Шкільна пора" Тетяни Овсієнко, а в фіналі в числі інших випускників виконав пісню на мотив композиції "Запалюй" з проекту "Народний артист".
Відзначимо, ця подія відбувалася в місті Славутич в 2006 році.
Користувачі соцмережі активно обговорюють молодого артиста:
"Ахахаха! Лапочка :) а причесон!", "Він не змінився. Такий же екстра неординарний)))))", "Ох, балуваник який", - пишуть шанувальники Дорна.


Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн похвалився хорошими гастролями в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?