Луцька "Волинь" може "воскреснути" в чемпіонаті України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луцька "Волинь" може "воскреснути" в чемпіонаті України

Луцька "Волинь" може "воскреснути" в чемпіонаті України
Джерело:  online.ua

Луцька "Волинь" може отримати шанс на порятунок і повернутися у вищий дивізіон чемпіонату України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на члена Виконкому ФФУ Артема Франкова.
За словами Франкова, "Волинь" гарантувала членам Виконкому ФФУ, що розрахується з усіма боргами до 31 травня. Таким чином, фактично зник клуб пройде переатестацію.
"Отримав результати голосування по "Волині": 30 - "за", 4 - "проти", 1 - "утримався". З огляду на резонансність питання, це практично одностайне рішення! Мабуть, потрібно розвести руками і зізнатися, що колеги куди краще бачать перспективу", - написав Франков в блозі на MatchDay.
ЧИТАЙТЕ: "Game over": ФФУ вирішила долю "Металіста" і "Говерли" в чемпіонаті України
Франков підкреслив, що голосував проти того, щоб "Волині" дозволили пройти атестацію як виняток, оскільки атестаційний період закінчився місяць тому.
"При всій повазі до клубу, уболівальників тощо я не вважаю надані керівництвом лучан аргументи переконливими. Проте, я, по-перше, намагаюся максимально об'єктивно виписати "за" і "проти", по-друге, хочу слідом за Володимиром Генінсоном підкреслити істотну різницю між предметом голосування і тим, що намалювалось в інших запаленій уяві: це не означає, що "Волинь" неодмінно буде грати в Прем'єр-лізі 2016/17; це взагалі не означає, що вона десь буде грати, це значить тільки те, що вона може увійти в процедуру атестації. Ну відчуйте ж різницю, ми з вами стільки обговорювали цю тему впродовж декількох місяців", - зазначив Франков.
Тепер залишилося дочекатися 31 травня, коли і буде відома подальша доля "Волині".
ДИВІТЬСЯ: Волинь — Дніпро — 2-3: відео голів феєричного матчу
Нагадаємо, "Волинь" закінчила чемпіонат на 12-му місці, з 20-ма очками. Правда, фактично команда набрала 38 очок, але 18 очок були зняті з волинян через борги із зарплати футболістів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?