Медведчук провідав свого кума Путіна: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Медведчук провідав свого кума Путіна: опубліковані фото

Медведчук провідав свого кума Путіна: опубліковані фото
Джерело:  Кремль

На зустрічі Володимира Путіна з родичами загиблих на Донбасі журналістів ВГТРК, які подали прохання про помилування української льотчиці Надії Савченко, був присутній Віктор Медведчук, який, як відомо, є кумом російського президента.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кремля.
"Знаю, що більш ніж два місяці тому, а точніше 23 березня, ви зустрічалися з Віктором Володимировичем Медведчуком. І тоді, за результатами цієї зустрічі, звернулися до мене з проханням про помилування Савченко, яка засуджена російським судом", - сказав Путін.




Він також подякував вдові спецкора ВГТРК Ігоря Корнелюка і сестрі звукооператора телеканалу «Росія» Антона Волошина за позицію щодо Савченко.


"Я зараз не буду повертатися до тієї трагедії, в результаті якої ви втратили своїх близьких. Хочу вам тільки подякувати за цю позицію і висловити надію, що подібні рішення, продиктовані, насамперед, міркуваннями гуманізму, приведуть до зменшення протистояння в певній зоні конфлікту і допоможуть уникнути подібних жахливих і непотрібних нікому втрат", - зазначив російський президент.


Всі подробиці повернення Надії Савченко в Україну дивіться на ONLINE.UA.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?