Україна завжди буде: з'явилося повне відео заяви Порошенка і Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Україна завжди буде: з'явилося повне відео заяви Порошенка і Савченко

Україна завжди буде: з'явилося повне відео заяви Порошенка і Савченко

Президент України Петро Порошенко і українська льотчиця Надія Савченко дали спільний брифінг після її звільнення з російської в'язниці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави держави.
«Найбільше Надію Савченко чекали вдома мама і сестра. Я щиро вітаю їх з поверненням Надії з полону», - сказав Порошенко.
Він додав також, що «це лише початок нашої боротьби».
«Чекаємо повернення додому Сенцова, Кольченка, Афанасьєва, Солошенка і всіх українців, які є заручниками як в РФ, так і на окупованій території», - підкреслив глава держави.
У свою чергу Савченко заявила, що головна перевага демократії в тому, що народ може змусити себе почути.
«І нас чутимуть, тому що ми - українці. Ми за це клали життя, і не одне. Досягнемо, щоб наш голос більше ніколи не був не почутий», - додала вона.
За словами льотчиці, «Україна завжди буде, незважаючи ні на чию гнилу душу і хвору голову».


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що 25 травня російських ГРУшників Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова відправили в Росію, а українка  Надія Савченко змогла вилетіти до Києва.
Головні подробиці повернення Надії Савченко в Україну дивіться на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?