Ватажок ДНР назвав фантастичні умови повернення в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР назвав фантастичні умови повернення в Україну

Ватажок ДНР назвав фантастичні умови повернення в Україну
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко

розповів, що окуповані території Донбасу повернуться до складу України за умови виконання цілого ряду фантастичних умов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «пряму лінію» Захарченка з жителями Херсона.


«Україна повинна повернутися в стан держави. Тобто повинна змінитися влада, повинен бути засуджений державний переворот 2014 року», - сказав ватажок бойовиків, відповідаючи на питання про умови повернення до складу України.


Також, на думку Захарченка, «повинна бути проведена денацифікація».


«Після цього потрібно відновити державу, тобто провести вільні вибори і визнати правонаступництво щодо тієї Україні, яка була похована на «Майдані» як держава», - додав він.


Наступним кроком ватажок бойовиків назвав «справжню конституційну реформу», для того, щоб «перетворити унітарну Україну на конфедерацію, тобто вільні землі колишньої України повинні заново заснувати свою країну, в якій будуть дотримуватися національно-культурні, історичні та економічні особливості всіх бажаючих увійти до складу конфедерації земель».


«І ось після цього будуть створені умови для того, щоб наша ДНР почала переговори з Україною про принципи співжиття», - резюмував Захарченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

ватажок бойовиків ДНР заявив про приєднання до Росії в якості одного з можливих шляхів розвитку "республікики"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?