Починається найцікавіше: в соцмережах коментують повернення Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Починається найцікавіше: в соцмережах коментують повернення Савченко

Починається найцікавіше: в соцмережах коментують повернення Савченко
Джерело:  online.ua

У мережі активно коментують  звільнення української льотчиці і народного депутата Надії Савченко та її повернення в Україну.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
Нагадаємо, остаточна домовленість про обмін Надії Савченко на російських ГРУшників Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва була досягнута в ході телефонних переговорів в "нормандському форматі" між президентом України Петром Порошенком і російським лідером Володимиром Путіним.
У зв'язку з цим блогер Антон Ходза написав: "Єрофєєва і Александрова хоч покошмарили наостанок? А то багато їм щастя в один день: і помилували, і на літаку президентському покатали".
Журналіст Іван Яковина вважає, що Савченко після повернення з російського ув'язнення буде здивована тим, що відбувається зараз в Україні:
"Савченко повертається. Це, звичайно, добре. Зараз, напевно, влада почне її обсипати багатствами і почестями, щоб не дати їй ні на що інше часу. Бо вона, звичайно, офігіє: повертається з війни і з в'язниці, а тут все як при Яникові - Кононенко, Грановський, Панама... Ну а головна тема для розмов - якісь дурні плавні".
Журналіст Сергій Гришин впевнений, що тепер в українських політиків почнуться проблеми:
"Українські політики отримали ооооооось такий геморой сьогодні. Вітаю Надію з поверненням".
Блогер і журналіст Сакен Аймурзаєв також вважає, що політикам ще дістанеться від Савченко:
"Першими від Наді отримали журналісти. Ну це нічого, не звикла до людей поки. "Така нервова стала", - тихо сказала її мама. Дорогі українські політики - ви такі. Вона не зупиниться і це найцікавіше. Але взагалі, радість, звичайно. Велика радість".
Журналіст Костянтин Шоркін в очікуванні того, як Юлія Тимошенко поведеться з першим номером її партії "Батьківщина":
"Ну ось Савченко в Україні, тепер починається найцікавіше - як піде її політична кар'єра. Своєю безкомпромісною поведінкою на судилищі вона заробила колосальний авторитет на батьківщині. Її партійний бос Тимошенко згубила вже не одну репутацію людей, які вписувалися в її проекти, згадаємо, на що перетворили Левка Лук'яненка, людину бездоганну в минулому, багатолітнього в'язня радянських таборів. Подивимося, чи по зубах Юлі Надя".
Блогер Владислав Бовсуновський звернув увагу на формулювання деяких ЗМІ новин про обмін Савченко на російських ГРУшників:
"Деякі українські ЗМІ назвали обмін Савченко на російських терористів "обміном політичними в'язнями". Зустріну журналіста, який використовує таке формулювання - наб'ю морду. Не доводьте до гріха - виправте заголовок добровільно".
Блогер Макс Колесніков зазначив. що ГРУшників Єрофєєва і Александрова одразу по прильоту до Москви мали заарештувати за зраду батьківщині:
"Ідеально було б, якби обміняних ГРУшників одразу ж з трапа літака посадили б в Ерефії. Як американських, українських і гейропських шпигунів. В КПЗ ж вербували сто відсотків. У кращих традиціях товариша Сталіна треба за зраду батьківщині відправити на Колиму. МІП звичайно прогавив би такий інформпривід, але волонтерські ресурси б постаралися оформити. А від Савченко я б із задоволенням побачив запуск у Верховній Раді процедури скасування або хоча б перегляду "закону Савченко". Тому що кількість випущених на свободу за цим законом мудаків зашкалює".
Всі подробиці повернення Надії Савченко в Україні дивіться на ONLINE.UA.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?