На дружину Турчинова напав чоловік з ножем
Категорія
Політика
Дата публікації

На дружину Турчинова напав чоловік з ножем

На дружину Турчинова напав чоловік з ножем

Ганна Турчинова, дружина секретаря Ради національної безпеки і оборони України  (РНБО) Олександра Турчинова, стала об'єктом нападу чоловіка, озброєного ножем.

Про це повідомив голова МВС Арсен Аваков, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра.

«Кілька годин тому на дружину Турчинова було скоєно збройний напад... Зловмисник напав на Ганну Турчинову просто в інституті, де вона працює», — заявив він.

За словами Авакова, нападник кричав жінці: "ви у мене, с.. відповісте".

«Відповіли. Обезброїли і затримали. Національна поліція спрацювала оперативно. Зараз ведеться слідство, терориста допитують», — додав міністр.

Також він зазначив, що зловмисник виявився мешканцем Донецької області, який «приїхав цілеспрямовано з окупованої території для нападу на родину Турчинова».

«У затримного терориста вилучили комплект холодної зброї. На допиті він поводився нахабно, погрожуючи Турчинову і керівництву держави, кричав, що його справу доведуть до кінця інші», — повідомив Аваков.

На завершення він побажав: «Турчинову і родині — витримки і терпіння. Тримайтесь — ми поруч!».


У той же час голова МВС не повідомив про те, чи зміг нападник нанести якісь поранення Ганні Турчиновій.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Турчинов розповідав, як український спецназ буде знищувати злочинців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?