Відому ведучу в українському шоу замінив актор з Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відому ведучу в українському шоу замінив актор з Росії

Відому ведучу в українському шоу замінив актор з Росії
Джерело:  online.ua

Відома телеведуча, переможниця гумористичного шоу "Розсміши коміка" Леся Никитюк покинула проект "Орел і решка. Кругосветка", її замінив російський актор Петро Романов.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Під час зйомок у Ванкувері я йшла по аеропорту на зустріч з Регіною, щоб підкидати монетку, - згадує переломний момент Леся Никитюк. - Але раптом в натовпі я побачила його - чоловіка своєї мрії! Очі у нього були блакитні, як у шведа. Волосся - злегка кучеряве, як у італійця. Ніс - орлиний... Загалом, він був ідеальний! Але я не помітила, в яку країну він полетів! І вирішила відправитися за ним, об'їхати весь світ, щоб знайти ідеального чоловіка!" - прокоментувала своє рішення Леся.
Регіна Тодоренко, співведуча Никитюк, рада новому партнеру по проекту.
"Я рада, що новим ведучим став саме такий хлопець, як Петро", - говорить Регіна.
"Він дуже приємний, веселий, смішний, завжди готовий прийти на допомогу. У ньому багато чоловічих якостей, які мені подобаються. Ми з ним досить легко знайшли спільну мову. А ще у нього багато ентузіазму, енергії і найголовніше - бажання працювати", - додала ведуча шоу.


Регіна Тодоренко і Петро Романов
Відзначимо, Петро Романов знімався в таких фільмах, як "Він - дракон", "Повне перетворення", "Однокласниці".
Випуски «Орел і решка. Кругосветка» за участю нового ведучого в ефірі каналу «Інтер» стартують восени. А до кінця літа шанувальники проекту ще стежитимуть за пригодами Регіни Тодоренко і Лесі Никитюк.
Однак шанувальникам Лесі Никитюк не доведеться довго нудьгувати. Зовсім скоро вона візьме участь в якості ведучої в зйомках нового проекту TeenSpirit Studio, ідею якого творці поки тримають в секреті.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, Настя Каменських стала ведучою нового дитячого гумористичного проекту від студії "Квартал 95" - "Розсміши коміка. Діти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?