Мережу обурило жорстоке відео з логопедом з Одеси
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу обурило жорстоке відео з логопедом з Одеси

Мережу обурило жорстоке відео з логопедом з Одеси
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі шокувало відео жорстокого поводження одеського лікаря-логопеда з дитиною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Ольги Зелінченко в Facebook.
"Звуть це ЗЛО - Єфименко Янна Степанівна! Найжахливіше, що це моя дитина. Логопед займалася з ним з приводу логоневроза (заїкання)! До неї ми практично впоралися з проблемою, домоглися стійкої ремісії! Хотіли поліпшити дихальну техніку! Знайшли логопеда, у якій рейтинг 5 з 5, купа позитивних відгуків, 12 дипломів з різними техніками і методиками! На 3 хвилині уроку вона почала БИТИ дитину, жбурляти на стілець, човгати по кімнаті! Закривати рота і тримати, коли він намагався вибігти!" - розповідає дівчина.
"Результат - малюк не міг сказати 10 хв ні слова, а потім почав заїкатися так, як ніколи раніше. Як такі мерзоти можуть працювати з дітьми? Я не прихильник афішувати своє особисте життя, але в цій ситуації просто не можу мовчати! Моїй дитині поганого вона вже не зробить, але хочу вберегти інших діток", - додала вона.


Інші користувачі мережі в шоці від такої жорстокості по відношенню до дитини.
"Вона з ним не як з дитиною, а як з цуценям. На кол садити за таке треба!" - пише Олег Зелинченко.



"Що з людьми відбувається?! Звідки стільки злості і жорстокості, тим більше по відношенню до невинних діток? Я в шоці від побаченого", - коментує Христина Кравченко Киреева.



Нагадаємо, в Росії шкільний учитель і депутат місцевої ради в Якутії побив свого учня, щоб підготувати до служби в армії, яку він сам не проходив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?