Самим їсти нічого: росіяни обговорюють бажання Південної Осетії приєднатися до РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Самим їсти нічого: росіяни обговорюють бажання Південної Осетії приєднатися до РФ

Самим їсти нічого: росіяни обговорюють бажання Південної Осетії приєднатися до РФ
Джерело:  РІА Новини

У невизнаній Південній Осетії оголосили про проведення референдуму про входження до складу Російської Федерації в 2017 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Відповідний документ був ухвалений на засіданні політради при президенті невизнаної республіки.
"Керуючись довгостроковими інтересами південноосетинського народу і прагнучи забезпечити стабільність суспільно-політичної обстановки в Республіці Південна Осетія, виступаємо зі спільною заявою про підтримку рішення політичної ради при президенті Республіки Південна Осетія від 26 травня 2016 року про доцільність проведення референдуму з питання про входження республіки Південна Осетія до складу Російської Федерації в 2017 році", - йдеться в заяві.
Очікується, що цей референдум буде проведений після виборів президента Південної Осетії.
Тим часом у соцмережах росіяни дивуються, навіщо Росії потрібна ще одна злиденна республіка.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше генсек НАТО Йенс Столтенберг закликав президента РФ Володимира Путіна відмовитися від визнання Абхазії і Південної Осетії, які в усьому світі вважаються грузинськими територіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?