У Росії несподівано знайшлася головна національна ідея
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії несподівано знайшлася головна національна ідея

У Росії несподівано знайшлася головна національна ідея

Прем'єр-міністру РФ Дмитру Мєдвєдєву

 мимоволі вдалося зробити те, що не виходило протягом століть у мислителів найвищого гатунку – сформулювати національну ідею Росії.


Про це розповів російський блогер і журналіст Євген Левкович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.

«Судячи з усього, Дмитру Анатолійовичу Мєдвєдєву вдалося неможливе. Те, над чим століттями пихтіли царі, попи, философи, історики, політтехнологи, шарлатани найвищого гатунку, і все безрезультатно. Те, на що вони клали життя цілих народів», — з сарказмом написав він.

За словами блогера, Мєдвєдєв спромігся зробити це «мимоходом, не передбачаючи і не думаючи, у перерві між трапезами».

«Так буває лиш з найкрутішими відкриттями, коли помічник переплутає колби і капне блідо-блакитну рідину зовсім не туди, куди треба, але від цього раптом народиться диво», — додав Левкович.

Як зазначив журналіст, «саме так, лівою п'ятою, Дмитро Анатолійович сформулював-таки російську національну ідею, більше того — саму Росію сформулював».

"Грошей немає, ви тримайтеся тут, вам усього найкращого, гарного настрою і здоров'я" — це, звичайно, на віки вічні, у граніті віділлється, як того автор і хотів», — резюмував він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дмитро Мєдвєдєв став героєм забавної пародії, присвячегої його заяві про гроші.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?