Саакашвілі зробив гучну заяву на адресу Луценко: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив гучну заяву на адресу Луценко: з'явилося відео

Саакашвілі зробив гучну заяву на адресу Луценко: з'явилося відео

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі після  обшуків в ОДА співробітниками прокуратури  заявив, що позначається, що у генпрокурора Юрія Луценка взагалі немає юридичної освіти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.
"Думаю, Юрія Луценка підставили, але він не повинен піддаватися спокусі виправдати те, що юридично неграмотно, морально неправильно і є дешевою заказухою", - написав Саакашвілі.
В інтерв'ю каналу 112-Україна, глава одеської ОДА сказав:
"Що стосується конкретної заяви Генеральної прокуратури, пана Луценка, при всій повазі, позначається, що у нього взагалі немає юридичної освіти, взагалі поняття не має про що вони говорять. Що значить, підставою для входу в якийсь фонд послужили дії в 2011 році генерального консульства Грузії по ПДВ? Йде розслідування у справі дипломатичної місії (а всі вони повертають ПДВ, це звичайна практика дипломатичних місій) п'ятирічної давності? Це грубе незнання міжнародного права, це просто двієчники сидять там і водять всіх за ніс. Це по-перше. По друге, Юрій Луценко каже, що ніякої політики немає, на підставі звернення депутата увійшли. Так нехай він визначиться, на підставі звернення депутата ви сюди увійшли, або на підставі дій 2011 року".


Раніше  Міхеїл Саакашвілі зізнався, що зламав двері в кабінет свого помічника, колишнього генерального консула Грузії Теймураза Нішніанідзе, у якого співробітники СБУ проводили обшуки.
У свою чергу генпрокурор  Юрій Луценко заявив, що обшуки у колишнього грузинського дипломата Теймураза Нішніанідзе проходили на законних підставах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?