Український марсохід переміг у престижному конкурсі: опубліковано відео
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Український марсохід переміг у престижному конкурсі: опубліковано відео

Український марсохід переміг у престижному конкурсі: опубліковано відео

Марсохід-стрибунець Mars Hopper, розроблений українськими винахідниками, офіційно переміг в конкурсі NASA Space Apps Challenge в номінації "глядацькі симпатії".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-спільноту "Зроблено в Україні".


"NASA ретельно перевірити ще раз голоси і з'ясувало, що суперники могли шахраювати. Голоси були заново перераховані, і без «накручених» плюсів український проект посів перше місце! А це значить, що кожен з вас, хто голосував і поширював інформацію вніс свій внесок в загальну перемогу", - йдеться в повідомленні.
Варто зазначити, що до останнього на сайті конкурсу вони займали лише третє місце і з великим відривом. Однак NASA перевірило своїми методами аналіз голосів на чистоту, і в української команди виявилися найвищі показники.
Повідомляється також, що для космічного співтовариства проект в першу чергу цікавий тим, що пропонується використання ресурсів іншої планети нашої Сонячної системи.


Раніше повідомлялося, що  на міжнародному науково-технічному конкурсі молодих вчених Intel ISEF 2016 представники України Олександр Бузін і Фіонг Ань Чан зайняли треті місця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?