У Росії вирішили, скільки ще чавити бульдозерами імпортні продукти
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії вирішили, скільки ще чавити бульдозерами імпортні продукти

У Росії вирішили, скільки ще чавити бульдозерами імпортні продукти
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв

заявив, що продовольче ембарго продовжать до кінця 2017року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.


За словами Медведєва, він зробив це у відповідь на прохання російських агровиробників продовжити продовольче "ембарго на аграрні товари і сільгосптовари з країн, які застосували санкції відносно РФ або згодом до них приєдналися".


"Хочу сказати, що я доручив підготувати пропозиції щодо продовження відповідних заходів не на рік, а до кінця 2017 року», - заявив російський прем'єр.


Медведєв також зазначив, що буде підготовлено звернення до президента і відповідна постанова уряду.


Раніше

лідери країн Великої сімки (G7) висловилися на підтримку продовження прийнятих проти Росії за її агресію по відношенню до України санкцій

.


Варто також нагадати, як

в Росії в місті Петрозаводськ на полігоні побутових відходів бульдозером знищили велику партію санкційних польських яблук

.


Продовольче ембарго діє в РФ з 7 серпня 2014 року щодо продукції з США, Євросоюзу, Австралії, Норвегії та Канади. Це була відповідь Росії на санкції Заходу за анексію Криму.


У 2015 році воно було продовжено до 5 серпня 2016 року. З 13 серпня 2015 року в список цих країн включені такі, що приєдналися до антиросійських санкцій Албанія, Чорногорія, Ісландія, Ліхтенштейн, з першого січня 2016 року - Україна.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?