У Росії назвали головну проблему Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали головну проблему Путіна

У Росії назвали головну проблему Путіна
Джерело:  online.ua

Головною проблемою Кремля і, зокрема, президента РФ Володимира Путіна, стало те, що почалося падіння зростання доходів росіян, які обміняли їх на демократію, свободу слова і ринкову економіку.
Таку думку висловив російський блогер і публіцист Володимир Голишев в інтерв'ю ONLINE.UA.
За його словами, на початку двохтисячних років «Кремль уклав з населенням своєрідний пакт: більшості росіян забезпечували неухильне зростання рівня життя і натомість отримували карт-бланш на зачистку неугодних олігархів і "регіональних баронів", тотальний контроль над ЗМІ і найбільшими держкорпораціями».
Наслідком цього договору стало те, що «в "лихі 90-і" люди звикли вважати "демократію", "свободу слова", "ринкову економіку" фікцією - словесною ширмою для процесу безсоромного злодійства».
«Люди бачили, як на тлі їх зубожіння пройдисвіти смітять краденими грошима. При Путіні в їхніх гаманцях вперше завелися гроші. Вона купили першу іномарку в кредит, відпочили в Антальї, завели акаунт в соцмережі. Угода здавалася цілком вигідною, поки добробут зростав. Сьогодні він знижується - значить, угода анульована», - резюмував Голишев.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Кремль хвилюється і чекає "Майдану", а Крим вже ненавидять - російський публіцист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?