Бойовик Стрєлков зробив заяву про гучне вбивство на Донбасі: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовик Стрєлков зробив заяву про гучне вбивство на Донбасі: опубліковано відео

Бойовик Стрєлков зробив заяву про гучне вбивство на Донбасі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Екс-ватажок бойовиків так званої ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін заявив, що до вбивства командира незаконного збройного формування "Привид" Олексія Мозгового абсолютно не причетні українські диверсанти.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Новоросія за мир" в YouTube.
"З приводу його загибелі інформації дуже багато різної, але я на сто відсотків упевнений, що українськими диверсантами там і не пахло. Важко когось конкретно звинуватити, хоча я не називаю прізвища людей, які прямо причетні, вони у нас є записані. Але не маю можливості провести слідство по-справжньому, тому що в таких випадках тільки на серйозних підставах можна робити висновки. Я їх озвучувати не буду, але зацікавленість Мозговим була і в Луганську, і в Москві", - говорить він.


Нагадаємо, що лідер бойовиків "Привид" Олексій Мозговий був убитий рівно рік тому, 23 травня 2015 року в результаті диверсії на трасі Перевальськ-Луганськ. За версією незаконного угруповання ЛНР, автомобіль з Мозговим і його прес-секретарем був підірваний за допомогою вибухового пристрою, а потім обстріляний з кулеметів. Також загинули шестеро охоронців бойовика.
За повідомленням ряду ЗМІ, в тому числі сепаратистських, до загибелі Мозгового має відношення лідер угруповання ЛНР Ігор Плотницький.
Варто відзначити, що на Луганщині в окупованому Алчевську бойовики встановили пам'ятник Мозговому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?