Одіозна прихильниця ДНР влаштувала пікет в центрі Києва: з'явилися фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Одіозна прихильниця ДНР влаштувала пікет в центрі Києва: з'явилися фото і відео

Одіозна прихильниця ДНР влаштувала пікет в центрі Києва: з'явилися фото і відео

Фальшива «солдатська мати» з Антрацита, яка активно нагнітала паніку і істерію в рядах українських воїнів, влаштувала пікет в самому центрі Києва- біля стін Адміністрації президента України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера і журналіста Олександра Рудоманова.
Наталя Курамшина, підприємниця з Антрацита, Луганській області, стала відома в рядах організації «Захист», яку неодноразово використовували РосЗМІ для вкидання фейків і нагнітання паніки та істерії.


Акція в центрі Києва
Так під час боїв під Дебальцевим Курамшина з кінця січня стверджувала, що місто перебуває в котлі і українські війська в місті приречені на смерть.


«Танкове кільце зараз навколо їх частини батальйону (інша в іншому квадраті) повністю замкнулося, і зараз, як ми і писали Бутусову з учорашнього дня, їх прасують прямою наводкою з танків, і тепер їм уже не втекти! Наших хлопців повністю добивають на знищення!!! Необхідний негайний наказ керівництва оперативного штабу Попка, Воробйова та Ківи на прорив кільця навколо цього батальйону!» - писала вона 2 лютого 2015 року.


Після цих публікацій 3 лютого під стінами Адміністрації президента в Києві відбулися сутички та провокації, в яких брала участь і Курамшина.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше "мер" з ДНР здивував маячною розповіддю про ЗСУ і металобрухт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?