У бойовиків ДНР пишуть наукові роботи про розвиток України: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У бойовиків ДНР пишуть наукові роботи про розвиток України: опубліковано відео

У бойовиків ДНР пишуть наукові роботи про розвиток України: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

Бойовики так званої ДНР

почали видавати власні «дипломи» про присудження наукових ступенів докторів і кандидатів наук, в тому числі за роботу про розвиток бізнесу в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Новости Донбасса

.


Так 27 травня в окупованому Донецьку «диплом» доктора економічних наук вручили викладачеві Донецького університету управління Роману Ободцю.


Вручення «дипломів» проходило в рамках форуму угруповання ДНР «Інноваційні перспективи Донбасу: інфраструктурний та соціально-економічний розвиток». На заході були присутні представник угруповання в Мінську Денис Пушилін і так званий «міністр освіти і науки ДНР» Лариса Полякова.


Докторську ступінь Ободець отримав за дисертацію на тему «Теоретико-методологічні основи інфраструктурного забезпечення економічного розвитку регіону». Це зазначено на сайті атестаційної комісії при «міністерстві освіти і науки ДНР».


В авторефераті дисертації він коротко описує моделі підтримки малого та середнього бізнесу в Україні. Серед цілей і завдань своєї наукової роботи Ободець виділив дослідження проблеми, а також пропозицію концептуальної моделі розвитку інноваційної інфраструктури в Україні та створення кластерних моделей. Третій розділ дисертації присвячений аналізу та оцінками інфраструктурного забезпечення економічного розвитку регіонів України.


Анотація до дисертації була підготовлена ​​трьома мовами: українською, російською та англійською.



Нагадаємо,

так зване "міністерство внутрішніх справ" невизнаної ДНР видало "документ", в якому вони керуються законами України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?