США створюють нову гармату для боротьби з Росією: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

США створюють нову гармату для боротьби з Росією: опубліковано відео

США створюють нову гармату для боротьби з Росією: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

В рамках підготовки до припинення  російської агресії  Міністерство оборони США розробило нову високотехнологічну зброю, - електромагнітну рейкову гармату.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал видання "Wall Street Journal".


Представники Пентагону вважають, що даний рейлган може дати США військову перевагу як на морі, так і на суші, оскільки не вимагає ні пороху, ні вибухових речовин. Гармата розганяє снаряд за допомогою електромагнітних рейок, і швидкість боєприпасу може досягати більше 1,5 км/с.


"Не можна ігнорувати той факт, що Росія має здатність нести звичайні боєприпаси на великі відстані. Ми повинні бути в змозі протистояти таким залпом. І електромагнітна гармата потенційно дасть нам можливість зробити це", - коментує нову розробку заступник міністра оборони США Роберт Уорк.


У мережі з'явилося відео, на якому зображена демонстрація можливостей гармати:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Пентагоні зазначили, що РФ не має права різко реагувати на установку систем протиракетної оборони в Румунії та Польщі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?