Чорна бухгалтерія ПР: стало відомо, як у Януковича платили опозиції
Категорія
Політика
Дата публікації

Чорна бухгалтерія ПР: стало відомо, як у Януковича платили опозиції

Чорна бухгалтерія ПР: стало відомо, як у Януковича платили опозиції
Джерело:  online.ua

Нардеп Сергій Лещенко, який  опублікував так звану «чорну бухгалтерію» Партії Регіонів, заявив, що серед одержувачів грошей від політичної сили екс-президента Віктора Януковича були депутати «Нашої України» (чия фракція була опозиційною Партії регіонів у Верховній Раді 6 скликання).
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-конференцію Сергія Лещенка та головного редактора «Української правди» Севгіль Мусаєвої-Боровик.
Так, Лещенко розповів, що в документах є запис про виплати, які здійснював екс-глава бюджетного комітету Євген Геллер.
«У документах вказана сума - 395 тисяч доларів, одержувач - «Наша Україна», Давиденко Андрій, був такий депутат...», - зазначив Лещенко.




«Може це спричинити за собою наслідки для« Нашої України »? Думаю, мова може йти про суспільне тиску. Що стосується кримінальної відповідальності, це повинні вирішити відповідні органи », - додав він.
Раніше  генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в документах з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів є дані про політичні партії, які до сих пір діють в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?