Тренер "Динамо" про ДТП: пощастило, що нас не збирали по деревах
Категорія
Спорт
Дата публікації

Тренер "Динамо" про ДТП: пощастило, що нас не збирали по деревах

Тренер "Динамо" про ДТП: пощастило, що нас не збирали по деревах
Джерело:  online.ua

Тренер юніорської команди київського "Динамо" U-16 Олексій Драценко заявив, що аварія з автобусом динамівців сталася через гнітючий стан дороги.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він заявив в інтерв'ю MatchDay.
"ДТП сталося на трасі в Полтавській області між Решетилівкою і Кобеляками. Там на дорозі жахливі ями. Наш автобус знизив швидкість, об'їжджав вибоїни, і біля другої ми фактично зупинилися. Фура не розрахувала дистанцію і в підсумку вдарила нас ззаду. Ми юзом пішли на край дороги і там перекинулися. Думаю, якби у нього була навантажена машина і більше швидкість, ми б полетіли далеко з траси і нас би збирали по деревах. Якби там була нормальна дорога, такої аварії не сталося б. Тому хочеться побажати депутатам і керівництву області проїхатися по цій дорозі і самим все відчути. Там, навіть якщо пішки йти, можна зламати ногу... Водій фури був тверезий, але він не розрахував відстань до автобуса, оскільки ми пригальмували, щоб об'їхати чергову яму", - заявив Драценко.


Вибоїна на дорозі, через яку і сталася ДТП (фото - matchday.ua)
Драценко зазначив, що всі футболісти готові зіграти проти "Дніпра".
"Слава богу, ми всі живі. Після того, як автобус перекинувся, одразу перевірили, чи всі живі, чи всі цілі. Звичайно, всі були шоковані. З нами в делегації було два лікаря, тому надали допомогу, кому вона була потрібна. Можна сказати, що відбулися синцями та подряпинами. Завдяки керівництву футбольного клубу "Дніпро" ми пересіли в їх клубний автобус, продовжуємо наш шлях і їдемо на гру. Не дивлячись на те, що трапилося і пережитий шок, налаштовані на матч і хочемо вдало зіграти", - зазначив Драценко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?