Перший робочий день Савченко в Раді: нардеп поділилася емоціями на відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Перший робочий день Савченко в Раді: нардеп поділилася емоціями на відео

Перший робочий день Савченко в Раді: нардеп поділилася емоціями на відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат Верховної Ради  Надія Савченко, звільнена з незаконного ув'язнення в Росії, 31 травня вперше прибула на роботу в парламент.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112-Україна.
Савченко приїхала за дві години до пленарного засідання, де перед Радою її зустріли журналісти. Вона поділилася з ними емоціями від свого першого робочого дня, а також розповіла, що добиралася до місця роботи на громадському транспорті.
"Зараз для мене було найцікавіше, чи зможу я проїхати в громадському транспорті. Закидали квітами, чи не закидають камінчиками. Я здивована, і приємно здивована, і неприємно здивована. Я приїхала дуже спокійно", - сказала нардеп.
Вона додала, що поїздка пройшла спокійно, а люди до неї не підходили, крім двох перехожих, які побажали "триматися".
"Це ... коли люди їдуть на роботу. Обличчя сумні, але вони менше сидять в телефонах. Вони навіть більше не сумні, вони більш задумливі", - зазначила Савченко.

Відзначимо, що під час свого першого виступу в Раді Савченко заспівала гімн України.


Раніше лідер російських націоналістів і організатор "Російських маршів" Дмитро Дьомушкін розповів, чому повернення Надії Савченко в Україну, - не перемога президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?